Fen Fakültesi akademik kurul toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, Prof. Dr. Mehmet Atalan ve akademik personelimizin katılımları ile  10.01.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıda, fakültemizde görev yapan akademik personelin akademik performansları değerlendirilerek, 2023 yılı hedefleri Sayın Rektörümüze sunulmuştur. Toplantı, Rektörümüzün akademisyenler ile sohbetiyle sona ermiştir. Katılımlarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Kasım Yenigün ve Prof. Dr. Mehmet Atalan’a teşekkür ederiz.